Израел е инсталирал система за прехващане на мобилните комуникации в

...
Израел е инсталирал система за прехващане на мобилните комуникации в
Коментари Харесай

Политико: Израел е шпионирал Белия дом

Израел е конфигурирал система за прехващане на мобилните връзки в зоната към Белия дом във Вашингтон, съобщи Франс прес, като се базира на информация, оповестена през вчерашния ден от уеб страницата " Политико ". Тези изказвания бяха изрично опровергани от еврейската страна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според " Политико " американски представители мислят, че израелци са конфигурирали в центъра на американската столица през 2017 година системи за прехващане на позвънявания и есемеси. Няколко някогашни представители на американската национална сигурност обясниха пред " Политико ", че разбори на ФБР и на няколко разследващи организации свързват откритата инсталация с израелски сътрудници. " Тези уреди е трябвало сигурно да служат за шпиониране на президента Доналд Тръмп, както и на негови съветници ", споделя един от представителите, поискал да резервира анонимност. " Политико " добавя, че не е ясно дали израелците са постигнали задачите си.

По мотив тези информации израелският министър на външните работи Израел Кац сподели, че Израел не се занимава с шпионски задачи в Съединени американски щати.

Подозрителната инсталация за прехващане на известията е била открита преди две години от американското министерство на вътрешната сигурност покрай " чувствителни места във Вашингтон, като Белия дом ", разгласи американското държавно управление през май предходната година. Същите устройства като откритите, позволяващи да се подслушва лимитирана зона, се употребяват и от полицията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР