Израел е готов да атакува в Сирия не само свързаните

...
Израел е готов да атакува в Сирия не само свързаните
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел е готов да нападне силите на Асад в Сирия

Израел е подготвен да нападна в Сирия освен обвързваните с Иран формирования, само че и позициите на самата сирийска войска. Това съобщи през днешния ден израелският министър председател Бенямин Нетаняху, представен от Франс прес.

" Мисля, че Асад би трябвало да обърне съществено внимание на следното. Сега, когато войната с (групировката " Ислямска страна " ) завърши, а той кани Иран или му разрешава да атакува Израел от територията на Сирия, неговият режим повече не е в сигурност ", сподели Нетаняху на среща с публицисти в лондонския мозъчен концерн " Полиси ексчейндж ".

Той акцентира, че няма да разреши иранско военно наличие в Сирия против Израел. " Последиците няма да бъдат единствено за иранските сили, само че и за режима на Асад ", предизвести Нетаняху, предава Българска телеграфна агенция

Вчера израелският министър председател, който направи обиколка в Берлин, Париж и Лондон в опит да образува общ фронт против Иран, се срещна с Тереза Мей.

Пред Нетаняху Мей удостовери своята поддръжка за съглашението за иранската нуклеарна стратегия и посочи, че то е най-хубавият метод да не се разреши на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие.

Според израелския министър председател обаче иранската нуклеарна договорка е мъртва от минутата, в която Съединени американски щати взеха решение да се отдръпват от нея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР