Израел Адесаня изглежда по-голям от всякога, докато се подготвя за

...
Израел Адесаня изглежда по-голям от всякога, докато се подготвя за
Коментари Харесай

Израел Адесаня напомпан като животно: Бог прощава, Адесаня не!

Израел Адесаня наподобява по-голям от всеки път, до момента в който се приготвя за борбата си с Алекс Перейра в основното събитие на UFC 281.

От дълго време почитателите се чудят какво би се случило, в случай че Израел Адесаня и Алекс Перейра се сблъскат – само че този път в областта на смесените бойни изкуства.

Двамата са се срещали в две предходни борби по разпоредбите на кикбокса, като и в двата случая Перейра беше този, който излезе с вдигната ръка.

Мнозина означават, че никой различен в бойните спортове не е съумял да нокаутира Stylebender по метода, по който го направи Poatan на кръга.

Двамата ще се изправят един против различен в ММА на 12 ноември в “Медисън скуер гардън ”.

Адесаня знае, че би трябвало да бъде квалифициран и също по този начин е добре наясно с обстоятелството, че Перейра ще излезе като същински звяр подготвен за пердах, нещо, което доста от предходните му съперници не съумяха да покажат.

Затова напълно разумно е да забележим, че той към този момент е почнал процеса на качване на мускулна маса, както си проличава от последните му фотоси в обществените мрежи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР