Изработката на зимни гуми е направена от мека смес, която

...
Изработката на зимни гуми е направена от мека смес, която
Коментари Харесай

Внимание, Шофьори! Ето До Кога Трябва Задължително Да Сложим Зимните Гуми!

„ Изработката на зимни гуми е направена от мека примес, която разрешава да резервира разтегливост в извънредно студено време и основава непрекъснато сцепление със студената настилка… съкратяват спирачния път и основават сцепление при зимни условия, в това време основават надзор над транспортното средство “, изясни пред Българска национална телевизия Петя Иванова - продавач съветник.

На пазара има към този момент и всесезонни гуми, които също дават отговор на условията на закона, само че експертите предлагат те да се употребяват не повече от две години. Зимните гумите могат да се познаят от пръв взор по маркера, който е признат от всички производители: Ако карате с износени гуми от Пътна полиция имат право да спрат автомобила до премахване на нередностите и да Ви глобят: „ Глоба от 150, 50, 20 лв. или краткотрайно прекъсване на моторното транспортно средство не е методът, по който да запазим нашия живот. Същевременно подсещаме и възбраната за ръководство и потребление на автомобилни гуми, които са със шипове по пътищата от републиканската пътна мрежа “, съобщи Ботьо Гиргинов - КАТ-Пътна полиция.

От полицията могат да наложат санкции и за фарове и габарити, които не светят, както и за неработещи чистачки и липса на течност за измиване на стъклото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР