Изпуснахме влака за София, пуч няма да има. Навсякъде им

...
Изпуснахме влака за София, пуч няма да има. Навсякъде им
Коментари Харесай

БОЕЦ с ирония: Изпуснахме влака за София, пуч няма да има

Изпуснахме влака за София, пуч няма да има. Навсякъде им се привижда БОЕЦ. по този начин водачът на придвижването Георги Георгиев иронизира информации в пеевски медии, че в четвъртък се готви пуч пред Народното събрание за събаряне на министър-председателя Бойко Борисов.
Той разяснява и сагата с къщата в Барселона: Нашият сигнал е от 2018. Тогава сигнализирахме и КПКОНПИ. Като изтече срокът, поискахме персонална среща с Пламен Георгиев за резултатите, само че той се скри, изясни той в " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

През март 2018 сезирахме каталунската антикорупционна конструкция. И стигаме, когато " Периодико " заяви за следствието. А Бойко Борисов сподели, че не знае това и от 15 години не е ходил в Барселона.

За нас е загадка, по кое време Борисов е ходил в Барселона. Консулството отхвърля да ни даде такава информация. Такъв е бил реда във външно министерство. Борисов споделя, че никой не го е търсил. Но това е цялостна олигофрения, сподели още той.

Още на следващия ден ще има нови обстоятелства по това следствие, разкри Георгиев.

На 21 февруари внесохме сигнал до прокуратурата. Но прокуратурата не реагира. Тя се пробва да замете случая. Затова сезирахме Европейска комисия и госпожа Кьовеши. Насрочена е дата за среща. Последваха канонади от закани. Ескалиха заканите. Става нещо брутално. Имаше опасност, че брачната половинка ми ще бъде отвлечена. Знаят, къде се лекува. Полицията в Гренобъл е осведомена. Има формирано следствие във Франция за къщата на Борисов, сподели още по телефона Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР