Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света.

...
Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света.
Коментари Харесай

Родители на загинали в катастрофи деца залепиха некролози на входа на НС

„ Изпуснах доста, до момента в който се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, страсти, изчете животът към мен, до момента в който се осъзная. Аз просто имах упоритостта да се утвърдя в музиката. “ Това сподели пред „ Тази събота и неделя “ поп фолк артистът Азис.
Родители и близки на починали в произшествия деца излязоха на следващ митинг в София, настоявайки за по-строг надзор на пътя. Протестиращите се събраха пред постройките на Министерския съвет и някогашния Партиен дом, където в тази пленарна сесия заседава Народното събрание, настоявайки за незабавни ограничения, в това число законодателни, с които да бъдат фрапантно понижен броят на случаите със починали и потърпевши.
Прочетете още
След това потеглиха на шествие и стигнаха до пешеходната пътека на улица „ Гурко “, където на 3 септември бе блъснат от автомобил и почина 15-годишният Филип.

Това е следващият митинг на родители и близки на починали в пътни произшествия. В София към този момент се организираха няколко такива демонстрации. Протестиращите организираха и срещи с представители на няколко институции.

Снимка: Нова телевизия
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР