Изправям се пред много предизвикателства всеки ден. Възрастта не е

...
Изправям се пред много предизвикателства всеки ден. Възрастта не е
Коментари Харесай

Сърф легендата Лиса Андърсън участва във впечатляваща реклама

" Изправям се пред доста провокации всеки ден. Възрастта не е едно от тях ", споделя в тази впечатляваща реклама сърф легендата от Съединени американски щати Лиса Андърсън.

Лиса е на 49 години и има забележителна спортна визия и кожа. Във видеото, основано благодарение на компютърната графика, тя изкачва висока вълна, с цел да популяризира козметичния бранд No7 във Англия.

Стратегия на марката от по-рано е да демонстрира на клиентките си вдъхновяващи дами, променили упованията и постигнали дългогодишен триумф в своето поле. По-рано негово рекламно лице бе 53-годишната балерина Алесандра Фери. 

Лиса Андърсън е спечелила всяка водеща купа на света в региона на сърфа, до момента в който в това време е била самотна майка. Нейните достижения развиват сърфа като спорт и отстраняват бариери, сложени от мъжете. 

Тази акция е на организация Mother Лондон, която работи с марката No7 към този момент повече от 5 години. Това в действителност е последната реклама на организацията за него, откакто компанията майка на No7 Walgreens Boots Alliance сплоти своя маркетингов бизнес с WPP. Ето за какво криейтив рекламата на марката към този момент ще бъде поета от Ogilvy.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР