Изправихме се с 1 лв. субсидия срещу милионите на властта.

...
Изправихме се с 1 лв. субсидия срещу милионите на властта.
Коментари Харесай

Нинова за купуване на гласове: Този път беше много крайно, агресивно, арогантно и открито

Изправихме се с 1 лева дотация против милионите на властта. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV.

Нинова напомни, че Българска социалистическа партия е съумяла да завоюва 4 регионални града на изборите. Тя уточни, че в Шумен е имало доста недействителни бюлетини. " Taм сме на кантар със 77 гласа по-малко за нас при към 400 невалидни бюлетини. Ще желаеме в допълнение преброяване на гласовете. Вероятно може да е и петата област за нас ", добави Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и тематиката за пазаруване на гласове. „ Този път то беше доста извънредно, нападателно, надменно и намерено – без терзания, че това е закононарушение. За да купуваш гласове, би трябвало да имаш пари – пари има ръководещата партия “, съобщи тя и акцентира, че Българска социалистическа партия се е изправила с 1 лева дотация против милионите на ръководещите.

„ Къде сте в Ямбол, господин Борисов? Трета политическа мощ, а градът беше цитадела на ГЕРБ. Къде сте в Благоевград? Къде сте в Банско? Това ли би трябвало да ни е анализът на изборите – да си задаваме такива въпроси “, попита Нинова в отговор на думите на Бойко Борисов, че Българска социалистическа партия не е спечелила в най-големите градове.

Тя уточни, че това, за което носи отговорност, е удвояване на гласовете в София. „ Разликата сред гласовете в този момент е 20 000 гласа при безапелационна победа за ГЕРБ на предишните избори “, акцентира водачът на левицата.

Нинова разяснява и думите на Бойко Борисов, че са „ спрели в София червено-синята мъгла “: „ Яд го е, че се сплотиха хора против модела му на ръководство в София и България и лепи етикети. Изпуска си нервите, приказва обиди. Това държание демонстрира боязън, изтощение и гняв “.

Тя уточни, че в годините, в които е ръководител на Българска социалистическа партия, партията е в наклонност на повишение на доверието.

" Наблюдавам тези дни, че Борисов потегля по моя път, само че закъсня. Аз потеглих по този път преди три години и си нося тежкия кръст от това. Той ще стартира промяна в партията, която аз повеждам от три години към този момент и в този момент има резултати. Закъсня Бойко Борисов ", съобщи Нинова във връзка с налагането на мандатност при кметовете на ГЕРБ. Тя сподели още, че Българска социалистическа партия са наложили и мандатност при ръководителя, до момента в който Борисов „ желае да бъде безконечен ”.

Според нея апатията и ниската изборна интензивност са пестник за всички. " Да осъзнаем, че ние би трябвало да стартираме да се променяме ", сподели още Нинова.

Тя разяснява и работата на евродепутата Елена Йончева. На въпрос дали тя се бори с корупцията в България от Брюксел, Нинова отговори: " От това, което виждам, очевидно не ". Тя уточни, че чака повече дейности от нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР