Изправи се! Мутри вън!“ внасят собствено предложение за налагане на

...
Изправи се! Мутри вън!“ внасят собствено предложение за налагане на
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ искат комисия да разследва полицейското насилие на протестите

„ Изправи се! Мутри вън! “ внасят лично предложение за налагане на мораториум върху покупко-продажбите и назначенията на кабинета „ Борисов 3 “ до края на неговия мандат, разгласи ръководителят на групата Мая Манолова, съобщи БГНЕС.
Манолова отговори на рецензиите и обвиняванията, отправени от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към новите партии в Народното събрание, че не са подкрепили предлагането на левицата за налагането на подобен мораториум.
 Делото на студента Евгени Марчев, пребит от Министерство на вътрешните работи, се точи 9 месеца Делото на студента Евгени Марчев, пребит от Министерство на вътрешните работи, се точи 9 месеца
Девет месеца ще се окажат непълен период, в който да бъде решено делото, заведено от студента Евгени Марчев против заповедта на Министерство на вътрешните работи з...
Така, съгласно Нинова, тези политически сили са помогнали за „ бетонирането на Бойко Борисов в бранша на енергетиката “, защото отиващият си кабинет е почнал незабавна смяна на бордовете в енергийните сдружения.
Според Манолова обаче повода за неналичието на поддръжка за предлагането на Българска социалистическа партия е неговото непрецизно формулиране, което щяло да даде опция да то бъде атакувано пред Конституционния съд.
От парламентарната група внасят още и промени в Закона за лечебните заведения и Закона за обществените предприятия, които да дадат опция на съответните министри да афишират нови състезания за ръководители на сдруженията с държавно присъединяване, които да се проведат „ транспарантно и съгласно разпоредбите “.
Проекторешението за налагане на мораториум върху покупко-продажби и назначения на кабинета ще бъде прегледано още през днешния ден на съвещанието на Комисията по правни въпроси, а по-късно и в пленарна зала по време на утрешното съвещание.
 Марков: Призовавам управлението на Българска социалистическа партия да изискат информация за концесиите, които през днешния ден бяха гласувани да продължат Марков: Призовавам управлението на Българска социалистическа партия да изискат информация за концесиите, които през днешния ден бяха гласувани да продължат
Приятели, диря вашата поддръжка за това мое искане. Разпространявайте, апелирам. Призовавам управлението на Българска социалистическа партия, както и всеки народен представител от...
От групата на „ Изправи се! Мутри вън! “ оповестиха още, че събират и подписи за основаване на парламентарна комисия, която да ревизира сигналите за полицейско принуждение по време на летните митинги през 2020 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР