Изправи се БГ! Ние идваме! предадоха протеста. Това заяви председателят

...
Изправи се БГ! Ние идваме! предадоха протеста. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Изправи се БГ! Ние идваме! предадоха протеста

" Изправи се БГ! Ние идваме! " предадоха митинга. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов пред във връзка на решението на групировката на Мая Манолова да гласоподава против проектокабинета на партията на Слави Трифонов.

Според него със своите дейности те предават желаният на хората от митинга и по този метод пазят основния прокурор Гешев на неговия пост.

Йорданов назова водачите на " Изправи се БГ! Ние идваме! " - Мая Манолова, Татяна Дончева и юрист Николай Хаджигенов, " титаните на морала ". По думите му " юрист Хаджигенов се е " жертвал за министерско кресло ", а на всичко е известно политическото минало на Мая Манолова и Татяна Дончева в Българска социалистическа партия и по какъв начин с помощта на поправката " Ванко 1 ", рапърът е излязъл от пандиза.

Попитан за какво е преговарял с тези хора за поддръжка на проектокабинета на Има Такъв Народ, откакто е знаел всички тези неща за тях, Йорданов сподели, че са виждали в тях евентуални сътрудници, тъй като " имаше по-голям зложелател - моделът " ГЕРБ ".

" Корнелия Нинова да си гледа Българска социалистическа партия ", Йорданов разяснява оповестеното от Корнелия Нинова искане да бъде заменен оферти за вътрешен министър Петър Илиев.

" Да сме казвали на другите какво да вършат в партиите си? Всеки да си гледа своята групировка ", сподели ръководителят на парламентарната група на " ИТН ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР