Изправи се.БГ! Ние идваме! предадоха хората, които протестираха, като обявиха,

...
Изправи се.БГ! Ние идваме! предадоха хората, които протестираха, като обявиха,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Изправи се БГ! Ние идваме! предадоха протеста. |

" Изправи се.БГ! Ние идваме! " предадоха хората, които стачкуваха, като оповестиха, че няма да поддържат държавното управление на " ИТН ". Това съобщи през днешния ден пред Би Ти Ви Тошко Йорданов от партията, след формалната позиция на ИБГНИ, че няма да поддържат кабинета на Има Такъв Народ. Той назова " титаните на морала " Николай Хаджигенов, Мая Манолова и Татяна Дончева от обединяването.

" Изготвихме една прелестна стратегия, с всички цели, които всички сякаш желаят, само че не подкрепяйки това държавно управление, тези неща няма да се случат, или най-малко ще се забавят ", сподели още Йорданов. Той даде да се разбере, че няма да бъде изпълнено и настояването на Българска социалистическа партия, като изискване за поддръжка на държавното управление, да бъде оттеглена кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на вътрешните работи.  

" Това, което изпратихме на всички беше всичко, което договорихме на тези диалози с всички, които сякаш желаят. Неподкрепяйки този кабинет, тези неща няма да се случат в този момент. Демократична България още не са излезли с решения ", сподели Йорданов. Той даде да се разбере, че няма да внесат плана за кабинет за гласоподаване, в случай че не получат поддръжка от двете партии - ИБГНИ и Демократична България. " Иван Гешев може да е спокоен за идващите месеци, заключи Йорданов

Нека да забележим какво ще стане с другите партии, сподели Йорданов имайки поради, че единствено 4 души (Зелено движение) от Демократична България са декларирали, че няма да поддържат кабинета им, а Българска социалистическа партия изчаква решение на Националния съвет.

" Петър Илиев няма да го изтеглим... Петър Илиев е прелестен правист, в действителност прелестен. Той е един от дребното хора, които са спечелили дело против конституционния съд ", сподели Йорданов. Той евентуално имаше поради, че Петър Илиев е спечелил дело в Конституционен съд. Става въпрос за делото от 2013 г, в което Илиев е процесуален представител на депутата от Българска социалистическа партия Иван Иванов и Конституционен съд разглеждаше проблем за евентуалната му несъответственост като депутат.

Йорданов оправда агресивното държание на Петър Илиев в изявлението му по Нова тази заран по този начин: " Всеки един, който е афектиран може да е прочувствен ". Той се опита да накара водещата Мария Цънцарова да се сложи на неговото място, в случай че хипотетично медиите пишат за нея, че е " една палава двойка, която е пробутана на шефовете в малкия екран. "

Йорданов назова с водачите на " Изправи се БГ! Ние идваме! " - Мая Манолова, Татяна Дончева и юрист Николай Хаджигенов, " титаните на морала ". По думите му " юрист Хаджигенов се е " жертвал за министерско кресло ", а на всичкe е известно политическото минало на Мая Манолов и Татяна Дончева в Българска социалистическа партия и по какъв начин рапърът Ванко 1 е излязъл от пандиза с помощта на поправката на Дончева.  

Попитан за какво е преговарял с тези хора за поддръжка на проектокабинета на Има Такъв Народ, откакто е знаел всички тези неща за тях, Йорданов сподели, че са виждали в тях евентуални сътрудници, тъй като " имаше по-голям зложелател - моделът „ ГЕРБ “.

Тошко Йорданов се появи в студиото с обръсната глава. " Няма да разясня, който желае може да ревизира, нали сте умни всичките ", отговори на въпрос за мотива за символичната му прическа. Вероятно, той имаше поради акцията през 1998 година на тогавашното предаване на Трифонов " Хъшове ", когато целия екип си обръсна главите в символ на митинг против прекъсването на предаването от Българска национална телевизия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР