Изправи се.БГ“ на и т.нар. обявиха днес, че ще се

...
Изправи се.БГ“ на и т.нар. обявиха днес, че ще се
Коментари Харесай

Манолова и Отровното трио на изборите с коалиция „Изправи.се! Мутри, вън!“

„ Изправи се.БГ “ на и така наречен оповестиха през днешния ден, че ще се явят на парламентарните избори под името коалиция „ Изправи.се! Мутри, вън! “.
Формацията ще употребява регистрацията на три от партиите, включени в партньорската мрежа на Манолова – ДБГ, ЕНП (Единна национална партия) и „ Движение 21 “ на.
 Пробва ли ЦИК да отстрани други възможности за изборите с процедурен трик?(ВИДЕО) Пробва ли ЦИК да отстрани други възможности за изборите с процедурен трик?(ВИДЕО)
Председателят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова и сътрудниците ѝ в предизборната мрежа апелират решен...
На крайна права са договарянията за установяване на водачи на листи.
Очаква се Мая Манолова да води листата в 23-ти многомандатен изборен регион (МИР) в София, където получи най-вече гласове на локалния избор, а в лидерската борба в 25-и МИР да се включи юрист Николай Хаджигенов.
Преди дни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че ще води листата на левицата в 25-и МИР, откъдето обичайно отпред е министър председателят Бойко Борисов за ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР