Изправи се.БГ и Отровното трио се явяват на предстоящите парламентарни

...
Изправи се.БГ и Отровното трио се явяват на предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Отровното трио и Манолова отиват на изборите с коалиция Изправи се! Мутри, вън!

" Изправи се.БГ " и " Отровното трио " се явяват на идните парламентарни избори с коалиция " Изправи се! Мутри, вън ! ".

Те ще имат общи цивилен листи, в които щяло да има специалисти, жители с дела, дейни и младежи .

Това разгласи ръководителят " Изправи се.БГ " Мая Манолова на конференция в центъра на София дружно с Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от " Отровното трио ".

Коалицията ще се яви с регистрацията на партиите " Движение България на жителите ", " Движение 21 " на Татяна Дончева и Единна национална партия на Мария Капон.

Манолова разгласи, че досега за регистрацията за изборите са събрани 4 000 подписа от цялата страна при нужни 2 500 подписа.

" В 45-то Народно заседание ще работим за болшинство на почтените . Ще представляваме елементарните жители, а не партийните елити, бизнес кръгове и стопански ползи. Под никаква форма няма да поддържаме държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи , нито ще управляваме с тях, тъй като за нас те въплъщават едноличния и подмолен модел , против който се изправих персонално на локалните избори през 2019 година ", добави тя.

На въпрос дали се чакат проблеми от ЦИК за регистрацията на името, Манолова напомни, че ЦИК към този момент са създали опит да трансформират разпоредбите нелегално, тъй че цивилен обединения да не могат да се записват с наименованията си за идните избори.

" Видяхме по какъв начин ЦИК се трансформира в бухалка на властта и ще се противопоставим с всички способи против това. Всеки опит да се спре регистрацията на името " Изправи се! Мутри, вън! " ще е политическа поръчка на ЦИК против " Изправи се.БГ ", Отровното трио и против жителите ", настоя тя.

Техни цели ще са повишението на приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, дълбока правосъдна промяна, преосноваване на институциите, битка с монополите и чиста природа. За да се върне възприятието за правдивост в българските жители, ще създадем проверка на ръководството на Борисов и ще кажем ясно на българите къде са отишли техните пари, съобщи още Манолова и акцентира, че до края на месеца ще е подготвена управническа стратегия с ограничения за елементарните хора.

Първата мярка ще е анулация облагането на приходите до 650 лева Разписани са ограничения за поддръжка на дребния и междинния бизнес, ще обявим данъчна почивка в границите на рецесията, ще подсигуряваме, че парите от Европа ще стигнат действително до дребния и междинния бизнес, за рационализация на стопанската система и за повишение на приходите. Ще подкрепим слабите и уязвимите с ваучери за обществени услуги, безвъзмездни детски градини и ясли, ваучери за храна, детегледачи и отопление, изясни Манолова.

Тя прикани българските жители, които желаят почтени избори, да се записват в платформите на демократичните субекти, както и в офисите на " Изправи се.БГ " в страната. Набрали сме близо 7000 доброволци и покровители, само че оставаме с протегната ръка към " ИТН " и Демократична България за запазване на честността на изборите, съобщи Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР