Изправени сме пред стотици продукти, които обещават да направят зъбите

...
Изправени сме пред стотици продукти, които обещават да направят зъбите
Коментари Харесай

4 неща, които не знаем за пастата за зъби

Изправени сме пред стотици артикули, които дават обещание да създадат зъбите ни по-здрави, по-бели и без кариеси, само че кой е най-подходящият? Какво в действителност знаем за пастата за зъби? Никога не е прекомерно късно да реализираме съвършен тип на зъбите, тъй че дано забележим по какъв начин.

Миенето и пастата

 Снимка 334945

Няма значение дали използваме най-скъпата паста за зъби, която се слави и като най-хубавата. Ако не четкаме зъбите си вярно , сме податливи на кариеси и други проблеми. Какъв е верният метод на миене?

Поставяме четката за зъби под ъгъл от 45 градуса, което ще ни помогне да нареждаме косъмчетата сред зъбите и венците. Вместо да движим четката в посока наляво надясно странично, би трябвало да четкаме с кръгови придвижвания , както и от горната страна надолу, когато става въпрос за горния ред зъби, и изпод нагоре - за долния . Уверяваме се, че почистването трае задоволително дълго - сред две и три минути .

Съставките

 Снимка 334946

Трябва да разгледаме съставките на пастата за зъби. Вероятно няма да сме осведомени с доста от тях. Изненадващо, само че елементарните пасти за зъби съдържат дейни детайли като водорасли и почистващи препарати .

Много типове паста за зъби имат в своя състав сгъстители като Водораслите и другите минерали се употребяват като сгъстители, а натриев лаурил сулфат , който се смята за безвреден, е отговорен за пяната на множеството марки.

Органичната паста

 Снимка 334947

Когато става дума за метод на деяние, органичните пасти за зъби са също толкоз ефикасни, колкото и обичайните, само че на по-висока цена, тъй като се заобикалят изкуствени консерванти, подсладители и бои .

Паста или гел

 Снимка 334949

С толкоз доста разнообразни пасти за зъби на пазара, мъчно ще се уверим, че сме избрали вярната алтернатива. За благополучие, изследванията демонстрират, че няма огромна разлика сред пастите и геловете . И двата типа оферират идентична отбрана против кариеси, инфектиране на венците, неприятен мирис и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР