Изпратихме големия български журналист, общественик и главен редактор в БНТ

...
Изпратихме големия български журналист, общественик и главен редактор в БНТ
Коментари Харесай

Изпратихме журналиста и общественик Любомир Коларов

Изпратихме огромния български публицист, държавник и основен редактор в Българска национална телевизия - Любомир Коларов.

Близки, другари и сътрудници се сбогуваха с него на поклонението в гробищния парк в " Бояна ". Любомир Коларов си отиде на 79-годишна възраст.

В Златния фонд на Българска национална телевизия ще останат над 100 документални кино лентата от целия свят и авторски излъчвания на журналиста.



" Отиде си един от жреците на актуалното българско журналистическо и публицистично слово - Любомир Коларов, обвързван с Българска национална телевизия години наред, редица вестници и други издания. Прекрасен човек, интелигентен създател, ослепително слово ", сподели писателят проф. Иван Гранитски.

" С доста хъс се хвърляше в нови неща - в построяването на телевизия, на три знакови паметника в София, в основаването на една поредност от чудесни излъчвания в Българска национална телевизия, в връзките с сътрудниците ", сподели журналистът проф. Петко Тодоров.

" Любомир Коларов е човек с богата и поредна биография. И по тази причина отсъствието на такива хора оставя мъчно заличима празнина ", сподели юристът проф. Янаки Стоилов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР