Изпратих сина ми да ми купи лекарства. Той отишъл и

...
Изпратих сина ми да ми купи лекарства. Той отишъл и
Коментари Харесай

Лъжи в ефир или и капки истина - задържана за побой над мъж с две бебета разказва

Изпратих сина ми да ми купи медикаменти. Той отишъл и Владимир Скорчев го е пребил. Викал му е, че ромите са мръсни, а той няма право. Това съобщи пуснатата под домакински арест жена по случая с грубо бития млад мъж (Владимир Скорчев) с две едногодишни бебета-близначета пред Нова телевизия. Версията на прокуратурата и полицията е, че дамата, дружно с мъжа си и двама нейни родственици, са нападнали и били с бухалки Скорчев.
" Аз съм бита, мъжът ми е обичай, племенникът ми е обичай. Отидох като майка да го запитвам по какъв начин може синът ми да яде пердах ", съобщи Валерия.
Попитан по какъв начин по този начин тогава на видеозапис от охранителна камера на случая се вижда, че Скорчев го бият с бухалки, Валерия в началото отхвърли, след това взе да приказва по какъв начин племенникът ѝ минал с колата, видял мъжът ѝ повален от Скорчев и извадили бухалки, а най-после – че Скорчев бил с другари и те му помагали, като той говорел по какъв начин градът бил негов и прокуратурата го слуша.
" Аз с това вървя, тъй като се тревожа " – такова беше обяснението на Валерия по какъв начин по този начин в колата ѝ има бухалки. " Всеки има в колата ", добави тя. А неин родственик настоя, че видеозаписите, показващи по какъв начин тя и роднините ѝ атакуват Скорчев, били " инсталирани ".
Каква е версията на съществено потърпевшия Скорчев - припомнете си ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР