изпрати отворено писмо до председателят на НС Ива Митева, до

...
изпрати отворено писмо до председателят на НС Ива Митева, до
Коментари Харесай

Асоциацията на разследващите полицаи в МВР с отворено писмо до Бойко Рашков и Ива Митева

изпрати отворено писмо до ръководителят на Народно събрание Ива Митева, до правосъдния министър Янаки Стоилов и до вътрешния министър Бойко Рашков с искане да взе участие в работните групи и комисиите, разискващи измененията и промените на Закона за Министерство на вътрешните работи, Наказателен кодекс, Наказателно-процесуален кодекс, както и обвързваните с тях законови и подзаконови нормативни актове, сподели за Югозапад Днес ръководителят на Асоциацията Кирил Карликов. Той добави, че професионалният опит на настоящите служители на реда може да спомогне за основаването на по-ефективна законодателна рамка в региона на наказателното право.

Припомняме, че началникът на отдел " Разследване " във 02 РУ-Благоевград Кирил Карликов стана първият ръководител на новоучредената Асоциация на проверяващите служители на реда у нас през май тази година. Идеята за основаването бе на проверяващи служители на реда от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил и Благоевград. Асоциацията е съдружие за отбрана на независимостта и професионалните ползи на проверяващите служители на реда в Министерство на вътрешните работи, както и за подкрепяне на тяхната професионална подготовка.При реализацията на своите цели, съгласно с наредбите на Конституцията на Република България, ЗМВР, ЗЮЛНЦ и Наказателно-процесуален кодекс, Асоциацията прави общественополезна активност, като спомага за одобряването на законността и противодействието на престъпността, отбраната на правата на индивида и ползите на гражданското общество.
 България харчи най-вече за служители на реда и съдии в Европейски Съюз България харчи най-вече за служители на реда и съдии в Европейски Съюз
Парите за чиновниците в държавната и общинската администрация и всички структури в бюджетната сфера е най-голямото разходно перо за хаз...

Асоциацията на проверяващите служители на реда в Министерство на вътрешните работи се учреди през май, а неин ръководител стана благоевградчанинът Кирил Карликов.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР