Изпратената към Вас негативна енергия може да доведе до главоболие,

...
Изпратената към Вас негативна енергия може да доведе до главоболие,
Коментари Харесай

Защитете Се От Злите Очи! Яйцето Е Най-Мощният Щит Срещу Уроки! Ето Как Да Го Използвате

Изпратената към Вас отрицателна сила може да докара до главоболие, бодърствуване, отмалялост, незаинтересованост, неприятности в фамилията и на работното място.

Според врачки, гледачки и баячки уроките могат да бъдат толкоз рискови, че да доведат до гибел.

Има доста способи за унищожаване на уроки, като най-предпочитаният е неприятната сила да бъде отстранена от жена, която се занимава с този тип ритуали.

Ако обаче не познавате сходна дама, може да разчитате на себе си, с цел да се справите с казуса.

Най-важното е Вашата вътрешна настройка. Вярвайте, че нищо неприятно няма да Ви се случи и няма да Ви застигне зло. Тази конфигурация основава един тип отбрана, която блокира ориентираните против Вас негативни мисли.

И въпреки всичко бъдете деликатни, в случай че някой Ви хвали и Ви се възхищава, само че Вие усещате неговата престореност и фалш.

Мислено си представете една стена, която Ви разделя от лицемерният Ви събеседник. По този метод няма да допуснете неприятната му сила да доближи до Вас.

За да не Ви хващат уроки, се постарайте да приключите диалога допустимо най-бързо.

Ако след срещата си с подобен човек почувствате уязвимост, отмалялост, главоболие сложете ръцете си под течаща вода. Прозрачната течност разполага със силата да отмие отрицателната сила от тялото Ви.

В случай, че разполагате със светена вода в дома си, наложително се напръскайте с нея.

Ако малко дете е застигнато от уроки, измийте лицето и челото му със светена вода. Децата са доста чувствителни и бързо стават жертва на неприятни очи.

И най-после ще Ви предложим един способ за унищожаване на отрицателната сила, който е в действителност сполучлив. Ритуалът може да бъде изпълнен в домашни условия.

За да се справите с уроките, Вие се нуждаете от буркан или чаша с вода и едно яйце. Счупете го и го пуснете във водата. Легнете в леглото и поставете буркана оптимално покрай главата си. Добре е да останете по този начин няколко часа.

Когато времето изтече погледнете в буркана. Ако яйцето е в първичното си състояние, то Вие не сте били наранени от уроки. Ако обаче от белтъка се точат влакна или жълтъка наподобява като затулен, това значи, че яйцето е изтеглило Вашата негативна сила.

Повторете ритуала за унищожаване на уроки и на идната вечер, с цел да сте сигурни, че сте се освободили от неприятната сила.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР