Изпращането на пратки в южната и източната част на Израел

...
Изпращането на пратки в южната и източната част на Израел
Коментари Харесай

Пощите в части от Израел няма да работят заради заплахи за сигурността

Изпращането на колета в южната и източната част на Израел ще бъде доста затруднено поради следващата ескалация на напрежението сред армията на еврейската страна и палестинските бойци, които си разменят ракетни удари, излиза наяве от известие на „ Български пощи”.

„ Пощенският оператор в Израел уведомява, че се чакат спирания на пощенската активност и забавяния в обработката и доставката на колета в южната и централната част на страната вследствие на обстановката със сигурността”, написа сдружението в известие до медиите.
Израел изнесе въздушна офанзива в Ивицата Газа В хода на интервенцията е погубен един от водачите на групировката "Палестински ислямски джихад "
Клиентите ще бъдат осведомени през уеб страницата на пощите, в случай че услугите се възстановяват.

Израел нанесе удари в Ивицата Газа, при които умъртви един от водачите на „ Ислямски джихад”, а в отговор по обитаеми места в страната бяха изстреляни десетки ракети.

Министерство на външните работи предлага краткотрайно да не се пътува в Израел поради усложнената конюнктура. Всички български жители на територията на страната би трябвало да имат поради, че са извънредно непрепоръчителни визитите тук-там на териториите на Западния бряг, Източен Ерусалим, наоколо до границата с Ивицата Газа, Голанските възвишения, предизвестяват от външното ни министерство.

Във връзка с усложнената конюнктура посолството на България в Тел Авив е затворено за клиенти. При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на България в Тел Авив на следните телефонни номера: + 972 3 696 13 78 и + 972 3 696 13 61 или мобилни номера за незабавни случаи +972 54 59 54 379 и +972 54 764 00 89.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР