Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката, стабилни финанси.

...
Изпращаме успешна година, с голям ръст на икономиката, стабилни финанси.
Коментари Харесай

И аз съм селянин от Банкя, като тебе!, “Ето я корупцията!“ и още откровения от обиколката на Борисов в Родопите

" Изпращаме сполучлива година, с огромен растеж на стопанската система, постоянни финанси. От папата до Белия дом - най-важните хора в света дадоха оценка на България. Повишение трайно на приходите. Етнически мир. Регионите са в напредък. Големите инфраструктурни планове се строят. Ето виждате, всички кметове са получили, само че желаят и още. Заводите работят. Избори минаха, няколко, сполучливи за нас... ", Така министър председателят Бойко Борисов заключи годината пред медии в Михалково, където бе на ревизия преди откриването на готовата права Кричим-Михалково-Смолян.

" Пътят е прелестен ", похвали той строителите. И заръча на работодателите им: " Трябва да ги браним служащите, като зеницата на очите си, тъй като те дават Брутният вътрешен продукт ".



Борисов заключи също, че корупцията се вижда при кого е и даде образец, че сегашният път до Михалково е 38 км за 46 млн. лева, до момента в който при ръководството на социалистите са били построени единствено 17 км, само че против много по-сериозната сума от 240 млн. лева

" Ето я корупцията! ", възкликна Борисов и направи сравнението с предходното ръководство преди ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР