Изпращаме трудна година, която изправи всички ни пред екстремни предизвикателства.

...
Изпращаме трудна година, която изправи всички ни пред екстремни предизвикателства.
Коментари Харесай

Министър Терзийски: Изпращаме трудна година

Изпращаме сложна година, която изправи всички ни пред рискови провокации. Това се показва в приветствен адрес от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски във връзка празниците, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

„ Уважаеми сътрудници, в навечерието на един от най-големите християнски празници и с приближаването на Новата 2021 година поисквам здраве на Вас и Вашите фамилии! “, написа в приветствения адрес на министъра.

„ Изпращаме сложна година, която изправи всички ни пред рискови провокации. В изискванията на пандемия дилемите на Министерство на вътрешните работи се усилиха, само че Вие ги изпълнявате с професионализъм и неизменност. Вярвам, че и отсега нататък ще служим почтено в отбрана на сигурността на жителите и безкомпромисно ще подсигуряваме реда и спокойствието в страната “, се показва още в поздравлението.

„ Колеги, Благодаря Ви за денонощните старания! Благодаря на Вашите близки за търпението, разбирането и поддръжката! Пожелавам Ви повече радостни мигове! Честита Коледа и сполучлива Нова Година “, написа още вътрешният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР