Изпращаме старата година с мисъл за следващата и всички нови

...
Изпращаме старата година с мисъл за следващата и всички нови
Коментари Харесай

3 книги, с които да започнем успешно 2023 г.

Изпращаме остарялата година с мисъл за идната и всички нови хоризонти, които ни чакат през нея. На това е отдадена и последната ни селекция книги за 2022 година - на новото начало и методите да бъдем по-добри за и със себе си.

" Изкуството да се живее "

Випасана е една от най-древните техники за медитация в Индия, която се преподава като лек на всички премеждия и път към себеосъзнаване.
 Снимка 600951

С. Н. Гоенка е един от най-популярните учители по випасана медитация в света, а книгата е основана на беседите му за това по какъв начин да развием своя капацитет, с цел да водим спокоен и работлив живот.

Изд. Изток-Запад, 18 лева

" Бъди в естетика със себе си "

Благодарение на книгата си " Слушай своето тяло " Лиз Бурбо даде опция на милиони хора по света да схванат психическите си блокажи през физическите си заболявания и премеждия.
 Снимка 600953

" Бъди в естетика със себе си " е самобитно продължение на бестселъра и детайлно проучване на методите за себеусъвършенстване с редица на практика извършения.

Изд. Enthusiast, 20 лева

" Астрологична прогноза 2023: Да минем по моста "

Вече близо 20 години Гал Сасон е известен създател и нравствен преподавател, преподавател и експерт по астрология, кабала и мистицизъм. За поредна година на български излиза годишната му астрологична прогноза, която цели да ни помогне да минем по-леко през провокациите на новата година.
 Снимка 600952

А 2023 година се обрисува като година на грандиозни трансформации. Книгата е разграничена на три елементи - първите две показват общата картина на идващата година, а трета дава детайла прогноза за всеки от 12-те зодиакални знака.

Изд. Кибеа, 25 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР