Изпращаме Пирогов с увеличение на дълга в размер на 2

...
Изпращаме Пирогов с увеличение на дълга в размер на 2
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Над 211 000 пациенти са преминали през Пирогов през 2017 г.

Изпращаме " Пирогов " с нарастване на дълга в размер на 2 млн. лв.. 14 млн. лв. са дължими без просрочие, което е добре за болничното заведение, защото задържаме равнището на дълга на едно равнище при по-тежки условия. През годината през болничното заведение са минали 211 000 пациенти, 44 000 от тях са признати на лекуване. Това съобщи проф. Асен Балтов, изпълнителен шеф на " Пирогов " в студиото на " Денят стартира ".

Предстои да бъдат увеличени заплатите, мъчно е да се каже с какъв брой тъкмо, предстоят договаряния със синдикатите, да се създадат планове, с цел да преценим какво да бъде оттук-нататък, сподели проф. Балтов.

По думите му във всички държавни лечебни заведения има изострен дефицит на медицински сестри.

Състоянието на двете деца, които пострадаха от пиратки преди дни, е устойчиво, само че едното е с ампутирани два пръста на ръката, настанено в детска реанимация, най-вероятно през днешния ден ще бъде изведено от там, другото е с лицеви контузии, скъсване на джука и шевове.

Винаги молим да се внимава, за жалост тази година случаите започнаха по-рано от елементарното, съобщи проф. Балтов.
 Оперираха едно от момчетата, които пострадаха след игра с пиратки в София Оперираха едно от момчетата, които пострадаха след игра с пиратки в София
Едно от момчетата, които пострадаха при игра с пиратки в Южния парк в София, е претърпяло интервенция. То е изгубило два от пръстите на лявата ръка. Лека...

Винаги осигуряваме запас от 163 кревати, които употребяваме при изключителни обстановки. Периодът на престой на пациенти е 4-5 дни. Когато дойдат празници, обичаме да сядаме на трапези, което от време на време води до тежки проблеми и злоупотреби с алкохол. Тези неща не можем да ги спрем, само че имаме подготвеност да помогнем на такива хора, разяснява още шефът на " Пирогов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР