Използвайте храната като начин да разнообразите и подобрите своите сексуални

...
Използвайте храната като начин да разнообразите и подобрите своите сексуални
Коментари Харесай

Афродизиаците, които си струва да опитате

Използвайте храната като метод да разнообразите и подобрите своите полови прекарвания. Кои са най-хубавите афродизиаци, какво би трябвало да знаете за тях и за какво си коства да опитате – прочетете в идващите редове.

Най-общо казано афродизиаците са храни или субстанции, които обезпечават краткотраен позитивен резултат върху половото прекарване – без значение дали това е обвързвано с по-голяма възбуденост, усилване на удоволствието, повишение на половото предпочитание или общо показване в леглото.

Съществува разнообразна гама от храни афродизиаци, подправки, билки и субстанции на растителна и нерастителна основа. Тяхното деяние се свърза с увеличение притока на кръв в региона на гениталиите и напредването на невротрансмитери и хормони като окситоцин и допамин, които мозъкът отделя по време на секс.

Кои афродизиаци си заслужава да опитате? Диня
Динята е богат източник на цитрулин – естествено срещаща се аминокиселина, която отпуска и уголемява кръвоносните съдове, сходно на виаграта и други медикаменти, ориентирани към лекуване на еректилната дисфункция. Цитрулинът от динята води до нараснал кръвен поток, разпределяне на кръвоносните съдове и нараснала възбуденост. По-специално се усъвършенства притока на кръв към еректилната тъкан и региона на клитора. Не очаквайте обаче неотложен резултат от потреблението на любеница. Тъй като цитрулинът се съдържа най-вече в кората на динята, би трябвало да приемате по-голямо количество от сърцевината.

 Добави изложение
Мака корен на прахуляк
Установено е, че мака корен на прахуляк покачва либидото. Освен това оказва помощ на дами в постменопауза със полова дисфункция, както и на мъже с еректилна дисфункция. Според резултатите от изследване мака корен на прахуляк ускорява половото предпочитание при хора, приемащи антидепресанти (които намаляват либидото като непряк ефект). Освен това в мака се съдържа аргинин, който поддържа кръвния поток и покачва равнищата на тестостерон.

Стриди
В продължение на доста години стридите се смятат за натурален афродизиак. Всъщност резултатът от стридите (заедно с други морски храни като миди, раци, омари) се дължи на високото наличие на цинк. Цинкът провокира скок в производството на полови хормони. Стридите също съдържат огромни количества от аминокиселината тирозин, хранително вещество, участващо в производството на допамин.
Шафран
Многобройни изследвания демонстрират, че тази екзотична фалшификация има огромен позитивен резултат върху половата дисфункция. Освен това шафранът покачва възбудата и естественото навлажняване при дамите. Смята се, че приемът на 30 мг шафран дневно усъвършенства и еректилната дисфункция.

 Добави изложение
Храни с високо наличие на антиоксиданти
Доказано е, че антиоксидантите имат изгоди във връзка с половото здраве. Като за начало те отпускат отпускат кръвоносните съдове и усъвършенстват равнищата на тестостерон. Изследователи са открили също по този начин, че постоянната консумация на храни с високо наличие на антиоксиданти може да понижи риска от еректилната дисфункция с съвсем 40%. Ето някои храни, съдържащи в себе си доста антиоксиданти: рукола, артишок,канела, зехтин, годжи бери, мрачен шоколад, ябълки, мрачно грозде, алено вино, цвекло.

Храни с високо наличие на цинк
Цинкът оказва помощ за производството на основния хормон тестостерон. Защо това е значимо? Недостатъчните равнища на тестостерон се свързват с ниско либидо, отмалялост и даже еректилна дисфункция. Тестостеронът доста усилва половото предпочитание, което прави цинкът потребен. Яжте повече храни, богати на цинк като: миди, месо (говеждо, свинско, пилешко), боб, ядки, семена, тофу, леща, овесена каша, гъби и тиква.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР