Използвайки руски данни, Европейската космическа агенция (ЕКА) публикува информация за

...
Използвайки руски данни, Европейската космическа агенция (ЕКА) публикува информация за
Коментари Харесай

Гласове от Русия: Европа обяви местоположението на секретни американски сателити

Използвайки съветски данни, Европейската галактическа организация (ЕКА) разгласява информация за местоположението на секретни американски спътници в геостационарна орбита, съобщи БГНЕС.
В документ на Европейския център за галактически интервенции, за който оповестиха РИА Новости и считаната за съветска дезинформационна организация " Спутник ", са предоставени данни за местоположението на изкуствени обекти, намиращи се в геостационарна орбита (кръгова орбита на височина 35 786 км., тъкмо над земния екватор). Общо 1 578 обекта са включени в каталога, от които 529 управляеми спътници, а останалите – развалени галактически апарати и елементи от ракети-носители
Документът употребява, в частност, данни от наблюдения с телескопи, предоставени от Междуправителствената корпорация " Вимпел ", Института по приложна математика " М. В. Келдиш " на Руската академия на науките и Астрономическия теоретичен център на Русия. Те точно разрешават да се научи в кои съответни точки от геостационарната орбита работят секретни американски спътници, чиито параметрите на техните орбити не се разгласяват от Военновъздушни сили на Съединени американски щати.
Така каталогът разкрива местоположението на секретни американски спътници, които съгласно немския профилиран уебсайт space.skyrocket.de са предопределени за разузнаване на Космоса или за реализиране на радиотехническо разузнаване.
През април, в отчет за международните системи за галактическа защита, публикуван от Американската фондация " За сигурен свят ", беше обявено, че американските военни шпионски спътници GSSAP в геостационарна орбита неведнъж близко и скрито са прекосявали до съветски и китайски военни и цивилен галактически апарати с разследваща цел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР