Използвайки хакери, Русия е опитала да открадне данни за ваксина

...
Използвайки хакери, Русия е опитала да открадне данни за ваксина
Коментари Харесай

Обвинение към Русия от Запада: Опитвате да крадете данни за ваксина срещу коронавируса

Използвайки хакери, Русия е пробвала да открадне данни за ваксина против COVID-19. Това споделят Англия, Съединените щати и Канада, оповестява Нова телевизия.
Според информацията, офанзивата наподобява е дело на хакерската група Fancy Bear. Всъщност офанзиви е имало против няколко научни и фармацевтични институции, които се занимават с създаване на ваксина.
Хакерите са същите, които съумяха през 2016 година да пробият мейл сървъра на Демократическата партия в Съединени американски щати и да оказват помощ за разпалването на абсурда с Хилари Клинтън и това, че нейна близка сътрудничка е пращала мейли от беззащитен сървър.
" Заедно с американските ни и канадските ни сътрудници знаем, че съветските разследващи организации са направили хакерски атаки против напъните в нашите три страни да намерим ваксина, посредством проучвания и разработки, против ковид ", съобщи министърът на външните работи на Англия Доминик Рааб.
" Мисля, че това е много ужасяващо, изключително в миг, когато светът се сплотява. Всички се опитваме да намерим ваксина, от която могат да се възползват както нашите хора, по този начин и хората по света. Фактът, че съветското държавно управление се ангажира в това начинание би трябвало да стане прочут на света ", добави той.
Кремъл отхвърли обвиняванията и ги назова голословни.
Още: " Русия желае да имунизира против ковид още есента - по какъв начин ще стане това? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР