Използвани са крилати ракети и ракети клас въздух-земяПо военни и

...
Използвани са крилати ракети и ракети клас въздух-земяПо военни и
Коментари Харесай

Над 100 крилати ракети изстреляни срещу Сирия

Използвани са крилати ракети и ракети клас " въздух-земя "

По военни и цивилен обекти в Сирия са изстреляни над 100 крилати ракети и ракети клас „ въздух-земя “. Това заяви съветското министерство на защитата.

Значителна част от над 100-те ракети, изстреляни против Сирия, е свалена от сирийските Противовъздушна отбрана, показват още от съветското МО, добавя Нова тв.

„ Сирийската система за Противовъздушна отбрана води противовъздушен пердах. Значителна част от крилатите ракети и авиационните ракети клас „ въздух-земя “ са свалени, до момента в който са летели към задачите “, декларират от ведомството.

Ударите са нанесени от два кораба на Военноморски сили на Съединени американски щати от Червено море, тактическата авиация над акваторията на Средиземно море, а също по този начин от американските стратегически бомбардировачи В-1В от региона на Ет-Танаф, прибавят от министерството.

В 4.00 часа тази заран Съединени американски щати, Англия и Франция започнаха да нанасят ракетни удари по Сирия, заявявайки, че това е в отговор на потреблението на химическо оръжие в град Дума. Ударени са 9 обекта. По данни на Пентагона интервенцията е траяла към 50 минути, в нея са задействани два пъти повече ракети, в сравнение с при удара по военното летище Шейрат предходната година. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР