Използването на технологичните ни играчки по време на семейната ваканция

...
Използването на технологичните ни играчки по време на семейната ваканция
Коментари Харесай

Хотел предлага отстъпка на семейства, които зарежат смартфоните

Използването на софтуерните ни играчки по време на фамилната почивка визира огромна част от дейностите, които нормално правим дружно.

Според веригата хотели Wyndham, 54% от децата считат, че родителите им ревизират телефоните си " прекомерно постоянно ", а 32% споделят, че се усещат " незначителни ", когато родителите им са разсеяни от екраните по време на почивката.

По-късно този месец хотелът ще започва стратегия, която дава на фамилии отстъпка в цената в подмяна на разлъка с телефоните, оповестява T+L.

Видяхме родители, които организират бърз конферентен диалог във фоайето, а някои хотели от веригата трябваше да поръчат в допълнение шезлонги за площите край басейните, тъй като гостите плуват по-малко и се забавляват повече със своите софтуерни устройства край водата ", споделя Ноел Николай, създал самодейността на Wyndham.



В отговор хотелът предлага пет % отстъпка за гостите, които се включат в програмата Reconnected в определени хотели от Wyndham Grand (Clearwater Beach, Orlando Bonnet Creek, Chicago Riverfront, Hotel Galvez и The Mills House).

Офертата ще е годна от 23 февруари до 3 септември въз основа на наличността.

Гостите ще получат кутия с брава, в която да сложат смарт телефоните си. Тя има таймер и не може да бъде отворена, до момента в който времето не изтече.

Новият план се концентрира върху " заниманието на аналоговото детство ", споделя Николай.

Гостите ще намерят в пакетите си Reconnected и палатка за деца, както и мигновен фотоапарат.

В предлагането се включва и Bedtime Brigade - късна вечеря, която фамилиите могат да поручат от менюто за рум сервиз, с цел да я споделят, четейки истории в палатката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР