Използвам момента да подчертая, че получаваме доста сигнали, сред които,

...
Използвам момента да подчертая, че получаваме доста сигнали, сред които,
Коментари Харесай

Главният Комисар На Мвр С Важно Съобщение За Ситуацията В Костенец

Използвам момента да подчертая, че получаваме много сигнали, измежду които, за жалост, и недоброжелателни. Не може да се злоупотребява с сходни случаи, още повече когато е известно, че полицията реагира съществено и ревизира безусловно всеки един сигнал. Няма по какъв начин някой от тях да бъде недооценен ", съобщи той, представен от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Главният секретар акцентира, че би трябвало да се спре с подаването на подправени сигнали, които затрудняват работата на чиновниците.

Той посочи, че дейностите са във вътрешността и в периферията на Костенец.

" Двете убийства по динамичност на закононарушенията не си наподобяват, нямаме безапелационни данни, че причинителят е еднакъв. Единственото, което все още можем да кажем сигурно, е часът на гибелта е на 14 май вечерта. Според събраните данни е употребен ловджийски патрон, 12 диаметър, на този стадий не можем да кажем изрично типа на оръжието. Следи от щурм няма в къщата, където е открито тялото на втория погубен. Още не са подготвени назначените експертизите, които могат да ни дадат по-голяма решителност, с цел да кажем, дали причинителят е еднакъв. И в двата случая нямаме данни за съучастници. Получихме известие, че обвиненото лице се укрива в една къща, сътрудниците от СОБТ, отивайки на място, преценявайки обстановката, при влизане са употребявали светлинна звукова граната, тя цели да дезориентира възможния причинител ", съобщи още Иванов.

" Нашата съществена цел е да подсигуряваме живота и здравето на жителите, да подсигуряваме живота и здравето на служителите на реда, по тази причина обмисляме всеки един ход, използваме единствено особено подготвени чиновници. Още през цялото време работим и с нашите психолози. Денонощно сме тук и ще си тръгнем единствено когато казусът завърши ", безапелационен бе основният секретар.

Той още един път моли хората да подават сигнали в полицията и да не подхващат независими дейности, тъй като търсеният е рисков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР