Изплуваха нови подробности за трагичния инцидент на московското летище „Шереметиево“,

...
Изплуваха нови подробности за трагичния инцидент на московското летище „Шереметиево“,
Коментари Харесай

Изплува нова версия за трагедията на "Шереметиево"

Изплуваха нови детайлности за трагичния случай на московското летище „ Шереметиево “, при който починаха 41 души. Припомнчме, че аероплан се възпламени при спешно кацане, което докара до гибелта на десетки пасажери и част от екипажа.

Самолет „ Сухой Суперджет-100 “ беше ударен от гръмотевица след излитането си, заради което водачите желаеха спешно кацане. Те настояват, че част от системите са отказали и са изгубили радиовръзка с диспечерските кули. Според проверяващите пилотска неточност е една от евентуалните версии за нещастието.

Според нова версия обаче повода за огнения пъкъл в действителност е проблем със самия аероплан, съобщи източник, непосредствен до следствието. Той е декларирал, че е допустимо да са позволени градивни дефекти при основаването на самолета, които са предвещавали покруса още при проектирането.

Министерството на превоза разгласи, че първите публични резултати от следствието могат да бъдат показани след 2-3 месеца. В момента преобладаващата версия е за пилотска неточност и недобре подготвени водачи за изключителни обстановки. Не е изключено обаче и дефекти при проектирането на пътническия аероплан да са съдействали за ужасяващите събития.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР