Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от България търси

...
Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от България търси
Коментари Харесай

Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата

" Изплатиха ми премията от 50 000 лв. от " България търси гений ". Заделил съм ги дружно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине рецесията с ковид, тегля заем от банката и си закупувам апартамент в Люлин ", показа Андриян Асенов - незрящият подражател, който безапелационно сграбчи успеха в последния сезон на шоуто, разбра HotArena.

Анди се надява фантазията му за лично жилище да се реализира до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище. " Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този регион на София. Вероятно ще е двустаен, към 60 кв.м. Надявам се цените да паднат поради сегашната обстановка и да бъда утвърден за банков заем ", описа още пред " България през днешния ден " незрящият гений.

Той чака изключителното състояние да премине, с цел да получи и дипломата си за артист. " Много ми липсва театърът. Все още нямам и сътрудник до себе си в живота. Явно не е толкоз вярна максимата, че като забогатее един мъж, дамите към него незабавно ще се появят. Всичко е както досега ", смее се Анди, който уплътнява времето си най-много с настолна игра на футбол.

Актьорът излиза през два-три дни, с цел да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от ковид обаче поръчките доста намалели. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР