Изплатени под формата на бонуси за българската администрация са 118

...
Изплатени под формата на бонуси за българската администрация са 118
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Кабинетът си отпусна 118 млн. лева бонуси

Изплатени под формата на бонуси за българската администрация са 118 млн. лв.. Това разкри на конференция депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев.
От изчетената информация стана ясно, че Министерството на правораздаването е отделило за структурите си 1,1 млн.лева, Агенцията по вписванията - 1,275 млн. лв., Министерство на околната среда и водите - над 2,275 лв., летище София - 1,465 млн. лв., МФ – 43 млн. лв., МТСП- 13 млн. лв..
„ Ето образно по какъв начин работи държавното управление, усилва администрацията и подтиква гафовете, а за младите фамилии няма безусловно нищо, за пенсионерите – 40 лв., за майките деца с увреждания -75 млн.

Какво ще се случи с остатъка от 2 милиарда лв., Министерски съвет ще вземе решение на мрачно. Вижда се, че колкото по-голям гаф направи администрацията, кабинетът подтиква в допълнение “, счита Стойнев.
От Българска социалистическа партия нямат информация за БДЖ, не се знае каква е обстановката и с министерството на Лиляна Павлова. „ Пари в страната има, който и каквото и да ви приказва “, безапелационни са социалистите.
Никой не нападна българските строители. Всичко това, което вършим е да желаеме да има естествени връзки в този отрасъл, когато се раздават огромните публични поръчки.
Не инцидентно споделям раздават, тъй като виждаме по какъв начин се стопират. Големият въпрос е, в случай че по този начин са се раздавали. Това разяснява в отговор на БГНЕС депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев във връзка обвиняванията на строителния отрасъл, че Българска социалистическа партия стои зад офанзивите за некачественото строителство.
Пак дублирам, никой не ги нападна. Но, когато стане една такава покруса като с рейса край Своге, в случай че не беше качеството на асфалта, за какво се преасфалтира злощастният завой.
Защо бяха заменени трима министри, пардон, единият го върнаха през задния двор, тъй като е доста честен и да продължи да поставя ръката върху стотиците милиони в районното развиване.
Не виждаме нещо притеснително в това да има по-голяма бистрота при публичните поръчки, разяснява Стойнев и още веднъж акцентира, че не упреква строителите, а построените с ръководещите връзки.
На въпрос какъв брой ще коства инспекцията на пътя от самостоятелна интернационална организация, за която настояха от Българска социалистическа партия с писмо до Пътната организация, Стойнев отговори, че няма информация данни за сумата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР