Изпитвайки военни неуспехи и загуба на личния състав, РФ се

...
Изпитвайки военни неуспехи и загуба на личния състав, РФ се
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: 40 % от бойната техника в руските окупационни подразделения е небоеспособна

Изпитвайки военни неуспехи и загуба на персоналния състав, РФ се пробва да основава нови военни елементи и съединения, само че нов армейски корпус Русия би могла да образува едвам към края на ноември, съобщи представителят на ГУРМО (украинското военно разузнаване) Вадим Скибицки,. 
 
" Историята с трети армейски корпус ще се проточи до ноември. Пролемът е в човешкия запас - комплектовката с ъс експерти. За да подготвиш естествен експерт са нужни 3-4 месеца. Проблем се явява комплектоването с техника и въоръжение. Цялата пова техника бе на въоръжение в батальонно-тактическите групи, които настъпваха на нашата територия през февруари-март ", сподели той в ефира на украинската военна телевизия. 
 
Според Скибицки, всички новосформируеми подразделения се оборудват със руско въоръжение, което се изважда от бази и хранилища, където стои от десетилетия. " По наши оценки, 40 % от бойната техника (на съветските съединения, бел. ред.) не е боеспособна. Тя се нуждае от ремонт и въвеждане в ред ", прибавя той. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР