Изпитвате ли спешна необходимост от подобряване на любовния живот? Ако

...
Изпитвате ли спешна необходимост от подобряване на любовния живот? Ако
Коментари Харесай

Съвети за подобряване на сексуалния живот

Изпитвате ли незабавна нужда от възстановяване на любовния живот? Ако отговорът е "Да ", можете да предприемете няколко лесни стъпки, предложени от интернационалните специалисти, написа в. "Дейли остарял ".

Според предходно изследване над 50 % от дамите на избран стадий от живота си страдат от намалено либидо. Липсата на ненаситност за секс и еректилната дисфункция са проблемите, с които най-често се сблъскват мъжете.

За разрешаването им представителите на двата пола могат да подхващат следните стъпки:

1. Редовни извършения

"Редовните извършения способстват за повишение на либидото, защото усъвършенстват настроението и телесното усещане. За дамите изключително потребни са упражненията на Кегел, които тонизират тазовите мускули. Това на собствен ред води до нараснала приятност от секса.

2. Консумация на дребни безкостилкови плодове

Дребните безкостилкови плодове са богати на детайла цинк, който е значим за производството на полови хормони, и на антиоксиданти.

В азиатските страни плодът годжи бери по традиция се употребява като полов тоник, който покачва либидото, както при мъжете, по този начин и при дамите.

С напредването на възрастта равнищата на мъжкия сексуален хормон тестостерон спадат, вследствие на което се намалява и либидото, напомнят специалистите.

3. Консултация с доктор

Резултатите от изследване по поръчка на компания, предлагаща добавки при захарна болест, обхванало 2200 души, демонстрира, че 80 % от тях не знаят, че диабет вид 2 може да докара до импотентност.

"Повишените равнища на кръвната захар повреждат по-малките кръвоносни съдове в органите, което води до затруднения ", изяснява английската нутриционистка и медицински съветник доктор Сара Брюър.

4. Справяне с умората

Ако непрекъснато се чувствате дремливи, не е чудно за какво ви липсва въодушевление за фамилиарност.

"Богатият на въглехидрати обяд може да ви докара следобедна унесеност и неналичието на предпочитание за секс по-късно денем. От тази позиция е целесъобразно обедното ви меню да включва пилешка салата като източник на желязо, повишаващо силата, и магнезий, който противодейства на умората ", споделя нутриционистката Лили Сутър.

5. Афродизиаци

Някои хранителни субстанции и билки могат да се окажат изключително потребни, в случай че половият ви живот се нуждае от тласък.

Цинкът е значим за хормоналния баланс и либидото. Богат източник на детайла са стридите, възхвалявани като мощен афродизиак.

Аминокиселината L-аргинин също играе основна роля за възстановяване на кръвообращението в региона на половите органи.

Витамин В3 оказва помощ за понижаване на умората.

Стресът от своя страна може да се окаже една от водещите психически аргументи за намалено либидо при дамите. От изгода за справяне с казуса са билки като сибирски женшен и родиола
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР