"Изпитвам физическа непоносимост, всеки път когато някой посяга жена. Нито

...
"Изпитвам физическа непоносимост, всеки път когато някой посяга жена. Нито
Коментари Харесай

В ГЕРБ смутени от агресията над журналист

"Изпитвам физическа нетърпимост, всякога когато някой протяга ръка жена. Нито един от достойните хора на събитието не би дал разпореждане да се блъскат дами и публицисти пред 100 камери, които го снимат ", разяснява пред бТВ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков във връзка вчерашната експанзия от провокатори към публицисти.

"Аз не познавам тези провокатори, никой не е давал заповеди да се блъскат дами. И протестиращи минаваха през огражденията, очевидно организацията не е била задоволителна. Не е имало предумисъл. Но се пропускаха и протестиращи ", разкри Андрей Новаков.

"Смутен съм от това, което се случи. Не различавам хората от видеата, които протягат ръка. Дано полицията ги хване, с цел да забележим кои са ", добави евродепутатът.

"Това е национална конференция, която всяка партия прави. Щеше да е провокация, в случай че бяхме създали форума на Орлов мост ", сподели още той.

"Ние не сме охранителна компания, в цената на наема беше и защитата. Събитието не беше направено на място за провокация, там не се е протестирало. Очаквахме да пристигна такава група, само че не и че ще има произшествия. Организаторът има отношение, само че в съответния случай всичко е поверено на охранителите ", разкри Новаков.

"От думите на Борисов разбрах, че не е вкопчен във властта ", разкри Новаков.

На премиера му тежи да вижда полицията да дели българи от българи. Ако се стигне до оставка, това ще се реши на Коалиционен съвет. Но това не е човек, който елементарно може да се размени ", разяснява Андрей Новаков и съобщи, че за Европа и света митингите са нещо обикновено: "400 са били разрешителните за митингите единствено в Брюксел пред миналата година ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР