Изпитва ли същото като мен? Ако откриете тези 5 признака

...
Изпитва ли същото като мен? Ако откриете тези 5 признака
Коментари Харесай

Любов: 5 признака, че може би храните напразни надежди

Изпитва ли същото като мен? Ако откриете тези 5 признака у него, за жалост отговорът най-вероятно е „ не “.

Става ли дума за обич, шестото възприятие нормално ни подсказва вярното решение. Но в случай че сме влюбени до уши, пърхането на пеперудите в стомаха може да заглуши вътрешния ни глас. Ако желаете да ревизирате дали възприятията ви са споделени, обърнете внимание на някои дребни знаци. Защото колкото и да сте влюбени, не трябва да пренебрегвате по този начин наречените „ червени лампички “, т.е. предупредителни сигнали. Ако се държи по някой от изброените по-долу способи, ударете спирачки в точния момент и се запитайте дали желанията му в действителност са съществени.

1. Не обича да приказва за възприятията си

Сега несъмнено ще попитате: „ Че кой мъж обича да приказва за възприятията си? “ Така е, по предписание мъжете постоянно се нуждаят от повече време, до момента в който изразят страстите си с думи. Но в случай че въпреки всичко ви се коства, че той поредно и съзнателно заобикаля тематиката „ Отношения “, бъдете нащрек. При фрази като „ Не знам тъкмо какво изпитвам “ в главата ви би трябвало да зазвънят алармени камбанки!

 2. Опитва се да ви промени

Честността – в това число при започване на връзката – е извънредно значима. Затова, в случай че от време на време ви подлага на критика (конструктивно!), не трябва незабавно да си вършиме (погрешни) заключения. Но старае ли се да промени съществени неща във вас или оплаква ли се непрекъснато от характера ви, би трябвало да се замислите. Та нали когато сте се срещнали, той ви е харесал такава, каквато сте!

3. Животът му е затулен в загадка

Разбира се, не е наложително да сте отдадени във всеки подробност от живота му. Но в случай че даже след няколкомесечна връзка не ви е срещнал с нито един човек от обкръжението си, не е изключено да крие нещо. Заговорете го намерено на тази тематика и по реакцията му ще разберете дали съмненията ви са основателни.

4. Винаги вие вършиме първата крачка

Всеки ден първа му изпращате обичайния поздрав  „ Добро утро “ по Viber, от вас излиза и самодейността за идната ви среща. Няма нищо неприятно в това дамата да прави първата стъпка, само че в случай че това се трансформира в табиет, във връзката ви несъмнено нещо куца. Дали просто е привикнал постоянно вие да сте „ първата “, или просто не е задоволително заинтригуван? Проверете какво ще стане, в случай че „ забравите “ да му пожелаете „ положително утро “ и ще си отговорите сама на този въпрос.

5. От вас излиза самодейността за непосредственост

Физическата непосредственост в една връзка е от голямо значение. И не става дума за секс, а за „ дреболии “ като целувки, държане на ръце или нежни докосвания. Ако се постанова постоянно вие да стартирате тези ласки, не е зле да се запитате дали и той има същите планове като вас.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР