Изпитанието пред Владислав Кънчев при дебюта му в битките с

...
Изпитанието пред Владислав Кънчев при дебюта му в битките с
Коментари Харесай

Брутален казахстанец идва за Влади Кънчев на BKFC

Изпитанието пред Владислав Кънчев при дебюта му в борбите с голи ръце стана още по-сериозно. Първоначалния съперник на Влади, Вилхелм От е получил травма и няма да може да се бие на 17-ти ноември в първото издание на BKFC в Европа, което ще се организира в " Арена София ".

Вместо него против Кънчев в кръглия кръг ще застане Илияс Садиков от Казахстан.

Садиков е извънредно рисков войник с професоинална ММА кариера с 3 победи и нито една загуба, като и трите му борби завършват в първия рунд. Освен това той е взел участие и в бруталните съветски шампионати " Top Dog ". Да, тъкмо тези известни съветски шампионати по бокс с голи ръце със сламения кръг, откъдето сме привикнали да виждаме клипчета с брутални боеве..


Смяната се е случила преди няколко седмици, само че публично бе оповестена през днешния ден. Битката на Владислав Кънчев е една от предстоящите с максимален интерес, заради извънредно атрактивната игра на българския войник. Освен него в кръга в това историческо издание на BKFC ще влязат едни от най-хубавите бойни спортисти на България, които ще се изправят против първенци от чужбина в първите по рода си борби без ръкавици в България.

mma.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР