Изпитанието от изминалата седмица в романтичното риалити Един за друг

...
Изпитанието от изминалата седмица в романтичното риалити Един за друг
Коментари Харесай

Каква ще е изненадата за двойките в “Един за друг тази седмица

Изпитанието от миналата седмица в сантименталното риалити " Един за различен " сложи двойките в необикновена обстановка - мъжете станаха кукловоди, а дамите - борещи се за победа марионетки.
 Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за различен ”
Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за различен ”

Колко добра е връзката в спортните двойки

Състезанието тества уменията на дамите в осем игри, които включваха въртене на макара, ястие на котешка храна и надуване на балон. Изпитанието беше изключително запаметяващо се за Виктория и Явор, които за първи път станаха " Супердвойка на седмицата " и защото се оправиха най-добре със дилемите, събраха четири точки. Освен финансов бонус от 3305 лева, двамата получиха и стратегическо преимущество - да лишат една от останалите двойки от 33% от насъбраната в генералното класиране сума и да я прибавят към личната си сметка. Вики и Явор избраха да вземат пари от Кристина и Артьом и по този метод се качиха на върха на класирането.

След първите три тествания за седмицата, още веднъж няколко двойки трябваше да се впуснат в борба за избавление. Това бяха Димана и Христо, Виктория и Георги, Александрина и Иван и Габриела и Десислав. За да завоюват, участниците трябваше да преминат по трасе с трудности с извънредно транспортно средство - структура, построена от две големи свързани едно с друго колела. Димана и Христо демонстрираха най-хубаво показване, а втори след тях останаха Сани и Иван. Така двете дойки се избавиха от елиминации.

Не същият шанс обаче имаха Виктория и Георги и Габриела и Десислав. Втората двойка събра три гласа в своя поддръжка, до момента в който първата получи две обятия. След като това беше трета елиминация за Вики и Георги, които не се показаха добре в тандемното предизвикателство, останалите двойки предопределиха ориста им да изоставен вилата на любовта.

В идващия епизод обаче двойките ги чака изненада - къщата още веднъж ще се понапълни. Напуснали двойки ще се завърнат, а и нови провокации няма да липсват. Какви ще бъдат те и какво още се случи в предаването, следва да разберем в епизодите тази седмица.
 След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за различен ”
След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за различен ”

Кой отпада и кой остава в конкуренцията

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР