Изписаха двама пациенти от видинското село Гара Орешец, които бяха

...
Изписаха двама пациенти от видинското село Гара Орешец, които бяха
Коментари Харесай

Изписаха двама от възрастните пациенти от дома в Гара Орешец от врачанската болница

Изписаха двама пациенти от видинското село Гара Орешец, които бяха настанени в МБАЛ “Христо Ботев “ във Враца, научи организация BulNews.
Те са дали две негативни проби за съществуване на COVID-19, усещат се добре и са превозени назад в дома за остарели хора.
Днес още веднъж са взети проби на останалите трима пациенти. Персоналът, който се грижи за болните също е проучен, като показанията на двата поредни теста са негативни.
Управителят на многопрофилната болница отхвърли обвиняванията, че той е отговорен за заразяването на лекаря и здравната сестра.
„ Това, че когато сме извели от средата сътрудниците и са били под карантина са се разхождали като електрони на атом, аз нямам виновност за това нещо “, сподели изпълнителният шеф на врачанската многопрофилна болница доктор Петър Керемедчиев.
Шефът на МБАЛ „ Христо Ботев “ показва, че към момента не схваща къде е попаднал и си разреши още веднъж да заплашва публицистите с юристите си. Този път обаче той пропусна да спомене митичната фигура на Сретен Йосич.
Агенция BulNews не се впечатлява от сходни закани и счита и отсега нататък да написа истината за ставащото във врачанската болница, без значение дали това се харесва на „ парашутиста “ Петър Керемедчиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР