Изпечена измамничка отива на съд, след като мамела хора с

...
Изпечена измамничка отива на съд, след като мамела хора с
Коментари Харесай

Изпечена измамничка завлече много хора с пари за почивка, но си го получи

Изпечена измамничка отива на съд, откакто мамела хора с резервации за почивки в планината и на морето. Обвинителният акт против 42-годишната Е. Н. е направен от Районна прокуратура в Перник. В момента мошеничката е в сливенския затвор по друго дело, осведоми " ".

Комбинаторката е уличена, че през декември 2018 година измамила компания, която желала да чества Нова година. В група “Продай излишното” във Facebook приятелите попаднали на публикация за къща в Трявна, предлагана за прилагане чартърен за туризъм и отмора. Компанията я харесала и се свързала посредством “Месинджър” с Е. Н. После платили капаро от 450 лв..

На потегляне за Трявна на 30 декември, групата научила от Е. Н., че “предишните наематели на парцела са нанесли повреди в него и заради тази причина не може да бъде възложен под наем”. Обещала, че ще върне парите, само че досега това не се случило.

Месеци по-късно били излъгани две фамилии, възнамерявали почивки на Черноморието. В една от обявите се предложила къща в Ахтопол. Е. Н. взела предплатено 150 лв. и изключила телефона си. Семейството проверило посредством Гугъл Maps адреса на къщата и открило, че там има двор с железни боклуци. Второто семейство, излъгано от Е. Н., пък резервирало апартамент в къща за посетители “Ели” в с. Лозенец.

Мошеничката прибрала капаро от 280 лв. и още веднъж се покрила. На място съпрузите разбрали, че на адреса няма къща за посетители, а почивна станция на Върховния касационен съд.

По време на следствието станало ясно, че мошеничката има зад тила си доста присъди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР