Изпечен престъпник се направи на тежко болен, за да излезе

...
Изпечен престъпник се направи на тежко болен, за да излезе
Коментари Харесай

Осъден за данъчни измами за близо 1 млн. лв. симулира инсулт, за да го освободят предсрочно

Изпечен нарушител се направи на тежко болен, с цел да излезе по-рано от пандиза. Бизнесменът Юрий Александров пристигна в съда, придвижвайки се доста постепенно благодарение на бастун. Мургавият мъж говореше постепенно, заваляйки думите. Той твърдеше, че изкарал тежък инсулт, само че не съумя да показа никакво здравно доказателство за това, оповестява " Флагман ".

Докато пък чакаше решението на окръжните магистрати, Александров много пламенно и нетипично за прекарал сходно заболяване, замахна внезапно с бастуна си.

„ Махай се, бе! “, разкрещя се внезапно Александров, преди да бъде укротен от правосъдната защита.

Очаквано Бургаският областен съд остави мургавия предприемач да доизлежи присъдата си, като се оказа, че той желае да излезе на независимост, преди да е изтекло и половината от наказването му.

Щом чу решението, ромът „ благослови “ съдията и прокурора напряко в правосъдната зала.

„ Жив и здрав да си “, сподели иронично Александров, преди да бъде изведен от защитата.


Наглият ром не пропусна да " благослови " съдията и прокурора, щом чу решението

„ Предприемачът “ отнесе 2 години и 8 месеца затвор за данъчни измами в изключително огромни размери. За интервал от към 6 месеца през 2009 година в Бургас Александров избегнал заплащането на Данък добавена стойност в размер на 693 272 лева като притежател и шеф на комерсиално сдружение. Той подал документи с погрешно наличие пред Национална агенция за приходите.

Тъй като се е признал за отговорен, присъдата на Александров е понижена с 1/3. Мургавият предприемач има да излежи излишък от малко повече от 4 месеца. Това е вторият му опит да излезе по-рано на независимост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР