Изпарителите са предупредени за рисковете, тъй като химикалите в електронните

...
Изпарителите са предупредени за рисковете, тъй като химикалите в електронните
Коментари Харесай

Изпаряването „може да увеличи риска от заразяване с Covid“, тъй като на потребителите е дадено мрачно предупреждение в ново проучване

Изпарителите са предизвестени за рисковете, защото химикалите в електронните цигари покачват възможностите за заразяване с Covid, откри ново изследване.

Учени от Калифорнийския университет демонстрираха, че два химикала, пропилей гликол и растителен глицерин, ускоряват инфекцията с Covid посредством разнообразни механизми. И те откриха, че прибавянето на бензоена киселина, химическо съединяване, към е-течности предотвратява инфекцията, породена от химикалите.

Първият създател на проучването доктор Rattapol Phandthong сподели: „ Потребители, които изпаряват аерозоли, създадени от пропилей гликол/растителен единствено глицерин или е-течности с неутрално до главно рН е по-вероятно да бъдат инфектирани от вируса.Потребителите, които изпаряват аерозоли, направени от е-течности с бензоена киселина, киселинно рН, ще имат същата вирусна сензитивност като хората, които не го вършат vape. "

Изследователите получиха стволови кафези от дихателни пътища от човешки донори, с цел да основат 3D тъканен модел н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР