Изпънителният директор на Царско село Иво Андреевски се включи в

...
Изпънителният директор на Царско село Иво Андреевски се включи в
Коментари Харесай

Бос на Царско село: Със Спасов се разделихме като приятели, пандемията ни спря изходящ трансфер

Изпънителният шеф на Царско село Иво Андреевски се включи в ефира на Sportal TV , с цел да внесе изясненост към обстановката в клуба и мнението на управлението към изключителното състояние в страната. Босът на клуба разяснява и раздялата с наставника Никола Спасов и възможен негов заместител.

" С Никола Спасов се разделихме като другари. При него моментът бе назрял. Той изрази своето мнение и бързо стигахме единодушие. Ние благодарим на господин Спасов за всички старания, които постави. Той постоянно е добре пристигнал на " Царско село ". Влади Вутов остава в отбора и той ще води подготовката сега. Работим непрекъснато за намирането на нов треньор и се надявам в най-скоро време да имаме изясненост. Трябва да изясним визията на клуба и целите с новия треньор и да се припоркият концепциите ни. Хубаво е, че не сме припряни от времето ", сподели Андреевски.

 Царско село и Никола Спасов се разделиха
" Футболът в никакъв случай не е изпадал в такава обстановка. Не знаем до каква степен съществено е ситуацията и никой не може да каже по кое време ще се играе футбол в България. Затова излязохме с това мнение, че би трябвало да бъде преустановен шампионата. След това, което претърпяваме, нищо няма да бъде същото. Доста неща се прменят. В тази рецесия по-малките клубове минават по-лесно и безболезнено. Поддръжката на по-големите клубове е по-тежка. Ние стоим финансово устойчиво и се простираме съгласно чергата си ".

" Смятам, че не сбъркахме с чужденците, които привлякохме през сезона. Родни Антуи е чартърен с алтернатива за закупуване. Остана още един транш да получим за него, само че и в Египет, както на всички места обстановката е несигурна. Видеото с парите от Антуи беше просто смешка сред другари, не знам по какъв начин стигна до медиите. Това, което е въведено като ограничения би трябвало да се съблюдава от всички ", добави босът на Царско село.

 И в Царско село понижиха заплатите
Андреевски показа, че в случай че не е била пандемията от ковид, клубът е щял да реализира още най-малко един произлязъл трансфер.

" Има интерес към двама-трима футболисти от халфовата ни линия. Мисля, че в случай че не беше това спиране, към този момент най-малко един трансфер щеше да е реалност. Бюджетът на Царско село се образува от това какво прехвърляния ще създадем. Всеки един лев в клуба се влага за и сме много деликатни във връзка с финансите. Общо взето всички задгранични футболисти, които привлякохме повдигнаха цената си ".

" Надявам се да получим лиценз за идващото състезание и мачовете с изключение с Левски и ЦСКА да си ги играем на нашия стадион. Досега не е имало застрашаване на сигурността на наши мачове и се надявам на разсъдък от страна на Футболния съюз. Никак не са малко вложенията по стадиона досега. Става дума за съществени суми, които бяха дадени от Стойне Манолов ", приключи Андреевски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР