Изпънете врата, за да избегнете двойната брадичкаВ разгара на летните

...
Изпънете врата, за да избегнете двойната брадичкаВ разгара на летните
Коментари Харесай

Щракнете перфектното селфи час преди залез

Изпънете врата, с цел да избегнете двойната брадичка

 28-1  28-1-2  28-1-3
В разгара на летните почивки смарт телефонът е наложителен признак на плажа за феновете на обществените мрежи. Красивите морски пейзажи са съвършен декор за селфита, които да споделите с почитателите си и да ви донесат стотици лайкове. По-младото потомство даже споделя, че в случай че нещо го няма във фейсбук, все едно не се е случило. Събрахме за вас някои от най-ценните препоръки от специалистите в интернет пространството по какъв начин да извършите идеалното селфи.

Снимайте рано заран и късно следобяд, в случай че времето е слънчево. Силната светлина основава и мощни сенки, а прекомерният контрастност не наподобява добре. На обяд е най-неподходящото време – слънцето е високо в небето и основава доста неподходяща сянка – тази, която пада надолу. Тя прави носа по-дълъг, неговата сянка затъмнява усмивката, очите ни се виждат, а коленете и коремът и гърдите наподобяват по-обемни и безформени.

Професионалните фотографи споделят, че най-хубавата светлина се появява в така наречен “магически час ”. Магическият час в действителност са два часа – един час след изгрев слънце и един час преди залез слънце.

Важно е да сте с лице към светлината – постоянно заставайте пред слънцето. Ако се снимате със светлината зад вас, фотосите ще са прекомерно тъмни.

Дръжте телефона или на равна височина с лицето ви или една концепция по-високо. Запомнете – никой не наподобява добре на фотоси правени изпод нагоре. Ако не се харесвате на фотоси, където гледате непосредствено в камерата, пробвайте да застанете встрани, не изцяло отстрани, само че напълно леко встрани – това основава забавен и леко мистериозен тип.

Не е нужно лицето ви да заема целия кадър и да е тъкмо в центъра. Опитайте лицето ви да попада в горния ляв или горния десен ъгъл на фрагмента, с цел да се вижда част от ситуацията.

Ако се притеснявате от двойната брадичка, наложително позирайте за селфи с леко продълговат напред врат. Така акцентът ще падне върху шията, брадичката и челюстта ви.

Задължително преценете фона, тъй като той може да изиграе неприятна смешка и на най-хубавата ви фотография. По плажа за оглеждайте за преминаващи хора по бански, които не постоянно са приятна панорама, за гонещи се из пясъка деца и роми, които продават царевица, да вземем за пример.

За най-хубав декор застанете покрай морето, без да хващате целия плаж. Позирайте на скали, мостове или крайбрежни пейки. Изчакайте вятъра в косите или някоя преминаваща чайка. Не забравяйте за аксесоарите. Важно е фрагментът да има концепция. Вземете шапка, очила или забрадка за глава. Ако ще сте във водата не забравяйте, за надуваемите атрибути, които от дълго време не са единствено за децата, а наложителни за всяка инстаграм кралица.

Както “Труд ” към този момент писа и при тях е значимо да следвате тенценциите. Розовото фламинго, което бе същински шлагер, тази година отстъпи място на кулинарната вълна. В морето или басейна се излегнете върху надуваем донат, парче писа или даже хамбургер. Лайковете са обезпечени. И не забравяйте усмивката.

Тайните на Ким Кардашиян


Снимайте се под ъгъл 15 градуса


Риалити звездата постоянно избира левия си профил

 Кралицата на селфито постоянно обръща лицето си леко встрани. Кралицата на селфито постоянно обръща лицето си леко встрани.
Ким Кардашиян без подозрение може да бъде избрана като кралицата на селфито и една от най-влиятелните звезди в обществените мрежи в целия свят. Снимките на най-известната риалити звезда красноречиво потвърждават, че е най-добре да снимате лицето си откъм левия профил.

Същия съвет дават и експерти по невропсихология от Мелбърн. Те анализирали последните 10 автопортрета на 200 дами и мъже, които са ги качили в инстаграм с хаштаг #selfie.

Оказва се, че в 42% от прегледаните селфита се дава предимство на лявата страна на лицето. 30.5 % от хората снимат десния си ракурс, а едвам 19.5 – фронтално.

Ким Кардашиян съвсем постоянно снима лицето си обърнато под ъгъл към 15 градуса. Според фотографите, в случай че сте обърнати централно против обектива чертите се изострят, а фотосите постоянно припомнят паспортния формат. Избягвайте и безизразното лице. Винаги показвайте някаква страст. Леката усмивка, а не прекомерното хилене е най-хубавият вид.

Как се демонстрира улов

 28-kare-2 Обективите на смарт телефоните са широкоъгълни със мощно изкривена вероятност – това значи, че колкото по-близо до тях е обектът, толкоз по-нереално огромен наподобява. Идеално за поясняване на риболовен истории.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР