Изпълняващият длъжността началник на полицията в Йогананда Питман предложи постоянна

...
Изпълняващият длъжността началник на полицията в Йогананда Питман предложи постоянна
Коментари Харесай

Поискаха сградата на Конгреса в САЩ да остане с постоянни ограждения

Изпълняващият длъжността шеф на полицията в Йогананда Питман предложи непрекъсната ограда към постройката на Конгреса на Съединени американски щати , с цел да се усъвършенства сигурността на законодателната власт след нападението от 6-ти януари от поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп, осведоми ТАСС. „ Със сигурност мога да кажа, че са нужни обилни усъвършенствания на инфраструктурата за физическа сигурност, в това число инсталиране на непрекъсната ограда, както и разполагане на подкрепления наоколо до Капитолия, които ще бъдат в положение на подготвеност “, сподели Питман.
По-рано вестник " The Hill " заяви, че професионална асоциация, представляваща ползите на чиновниците на реда, работещи в постройката на Конгреса на Съединени американски щати, в сряда изрази съмнение към Питман и нейния екип, като ги упрекна, че не са взели верни ограничения преди конфликтите във Вашингтон на 6-ти януари. Като причина за изложение на недоверието са посочени показанията на самата Питман, която съобщи на закрито съвещание ден по-рано, че управлението на полицията в Капитолия два дни преди случая е получила информация за всеобщите вълнения , които се приготвят за 6-ти януари.
 Конгресмени желаят ФБР да проверява Twitter и Фейсбук за щурма на Капитолия Конгресмени желаят ФБР да проверява Twitter и Фейсбук за щурма на Капитолия
ФБР да включи също Фейсбук и Twitter в следствието на присъединяване на платформата Parler в щурма на Капитолия, оповестява Fox News. За то...
Припомняме, че на 6-ти януари поддръжници на някогашния американски водач Доналд Тръмп нахлуха в Конгреса , с цел да попречат на утвърждението на президентските избори, извършени на 3-ти ноември, извоювани от демократа Джо Байдън. Тълпата се придвижи към Капитолия, откакто републиканецът Тръмп се обърна към групата си за поддръжка на протест в Белия дом. По време на протестите в Конгреса починаха няколко индивида. В резултат на тези събития шефът на полицията на Капитолия Стивън Санд, офицерът от американската къща Пол Ървинг и полицейският чиновник на Сената Майкъл Стенджър подадоха оставки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР