Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан заяви,

...
Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан заяви,
Коментари Харесай

Високопоставени американски военни обсъдиха ситуацията във Венецуела

Изпълняващият длъжността министър на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан съобщи, че дружно с други членове на екипа на президента Доналд Тръмп по националната сигурност са се срещнали с началника на Южното командване на американските въоръжени сили адмирал Крейг Фалър, с цел да обсъдят обстановката във Венецуела, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Те са разискали военното обмисляне и разновидности за реакции на рецесията. Шанахан отхвърли да заяви какви военни разновидности се обмислят и дали администрацията на Тръмп е на път да вземе решение за потребление на военна мощ, само че не изключи тази алтернатива.

Въоръжените сили на Съединени американски щати разполагат с "пълен набор от разновидности, подобаващи за някои условия " във връзка със обстановката във Венецуела, акцентира Шанахан, представен от Франс прес. Той увери, че в случай че изискванията на терен се трансформират, американските военни ще се приспособява към тях.

Съединени американски щати признаха опозиционния водач Хуан Гуайдо за краткотрайно изпълняващ длъжността президент на Венецуела и постановиха стопански наказания, с цел да подбуден президента Николас Мадуро да се отдръпна, напомня Агенция Франс Прес.
Влиятелният сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм предложи през днешния ден Вашингтон да изпрати самолетоносач край Венецуела.

Шанахан отхвърли опасенията за допустима неправилност в американската разследваща информация за Венецуела, сходна на грешката, предшествала нашествието в Ирак през 2003 година, съобщи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР