Изпълнителят пусна видео на песента „Само ти“ в условията на

...
Изпълнителят пусна видео на песента „Само ти“ в условията на
Коментари Харесай

Любо Киров с нов сингъл за промяната по време на криза - slava.bg


Изпълнителят пусна видео на песента „ Само ти “ в изискванията на изолираност

Любо Киров хвърля взор напред към по-добрите дни с положителен сингъл, съпроводен с цветно лирик видео. Песента му „ Само ти “ е част от най-продавания български албум за 2018 година – „ Както преди “ и е петият сингъл, който излиза от него.

Автор на текста към песента е Любо Киров, по музиката работи Живко Петров, а аранжиментът е дело на тях двамата и Ангел Дюлгеров. Интересното видео Любо разпорежда в ръцете на режисьора Иван Краев. Историята в него минава през анимация, като основният акцент е текстът, който ни кара да повярваме, че смяната зависи само от нас. Любо не крие, че звученето на „ Само ти “ е мощно повлияно от неговия усет за музика и актьори като Принс.

„ Подарявам ви музика, това мога да направя в този момент. Винаги има метод! С това парче желая да кажа, че всеки има опция да се промени, само че е доста значимо, в случай че искаш да променяш света да започнеш първо от себе си. “, споделя Любо Киров.

Премиерата на „ Само ти “ беше през вчерашния ден на 02.04 (четвъртък) в 23:00 ч. Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – Apple Music, Tidal,Deezer, A1 Xplore Music и други

Гледайте видеото към „ Само ти “ в формалния YouTube канал на Любо Киров ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР