Изпълнителят от група СкандаУ“ Йонислав Йончев-Тото лъже, че с приятелката

...
Изпълнителят от група СкандаУ“ Йонислав Йончев-Тото лъже, че с приятелката
Коментари Харесай

СкандаУна измама! Тото ЛЪЖЕ, че с Яна са разделени

Изпълнителят от група „ СкандаУ “ Йонислав Йончев-Тото лъже, че с приятелката му Яна Червенкова са разграничени. Това разкриха пред „ Галерия “ източници от музикалните среди, които се кълнат, че напълно неотдавна са ги видели дружно да се гушкат.

„ Първоначално взехме решение, че са се сдобрили, само че след това стана ясна следващата измама на Тото.

 

Всичко е било ловка инсценировка от негова страна “, възмутени са сътрудниците му.

Цялата скица е била измислена от приятелката му Кака Яна , както рапърът я назовава. Половин година след успеха му във „ ВИП Брадър 2017 “, рейтингът на Тото паднал доста и половинката му, която го играе пиар на „ СкандаУ “, решила да го върне в играта.

Красавицата го навила да излъже, че са разграничени поради невярност, с концепцията след няколко месеца още веднъж да се съберат. Целта е реклама и сработи безупречно. Откакто Тото разкри, че с Яна са разграничени, медийните му изяви се утроиха.

 

Разбира се, всяко едно негово телевизионно присъединяване се заплаща, и то сносно. Отделно, хонорарът на „ СкандаУ “ за присъединяване също е скочил. Рапърите към този момент желаят по 5 бона, сподели инспекция на „ Галерия “, а клубовете се пръскат по шевовете, откогато Тото е свободен мъж. Това не е всичко!

Основната цел на подправената им разлъка била реклама на новото парче на „ СкандаУ “ „ Чужди усмивки “. Песента е отдадена точно на „ изневярата “ на Тото, като рапърът твърди, че я е написал 20 минути, откакто Яна си изнесла багажа. За протокола – шлагерът има над 8 милиона гледания единствено за месец в YouTube, оглави хип-хоп класациите и е измежду най-слушаните части по радиото и в клубовете. Човек би споделил, че Тото много е забогатял около раздялата си с Яна.

И в случай че мислите, че рапърът не би излъгал за сходно нещо, ще напомним, че

няма да му е за първи път.

 

Именно със същата машинация изпълнителят влезе във „ ВИП Брадър “. Тото съобщи, че си няма другарка, а по-късно призна истината.  Отново по концепция на хитрата Кака Яна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР