Изпълнителят на проекта е длъжен да отстрани възникналите повреди или

...
Изпълнителят на проекта е длъжен да отстрани възникналите повреди или
Коментари Харесай

Изпълнителят е длъжен да възстанови рухналия атракцион на входа на „Леденика“

Изпълнителят на плана е задължен да в профил зародилите повреди или да размени некачественото оборудване с ново, в случай че същото е негодно за потребление по предопределение. Това оповестиха от пресцентъра на районното министерство във връзка рухналата структура край пещерата „ Леденика “.

Съгласно изискванията на контракта с изпълнителя гаранционният период на оборудването е 120 месеца (до 2023 г.), допълват оттова.

Съоръжението коства близо 250 000 лева Още преди 5 години bTV сподели подозренията за нередности в усвояването на парите. Рухналият модул е железна структура, покрита със стиропор и фибростъкло. Поставена е през 2015 година.

От районното министерство обявиха и че в случай че при осъществената инспекция на място Управляващ орган на Оперативна програма “Регионално развитие” откри нарушавания или не бъдат подхванати съответните дейности от страна на бенефициента, може да бъде избрана финансова промяна в сходство с Наредбата за изтъкване на нередности, представляващи учредения за осъществяване на финансови корекции, и процентните индикатори за установяване размера на финансовите корекции по реда на ЗУСЕСИФ.

4 август 2020 година е интервалът на гарантиране на резултата от инвестицията по финансирания от Оперативна стратегия „ Регионално развиване “ 2007-2013 година контракт „ Развитие на резистентен туризъм в община Враца. Леденика – туризъм без сезони” с бенефициент община Враца, написа още в прессъобщението на министерството.

Управляващият орган на Оперативна програма “Регионално развитие” ще реализира преписка с бенефициента за предприемане на незабавни ограничения за възобновяване на разрушената структура на построения по плана атракционен модул, прибавят от Министерство на регионалното развитие в известие до медиите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР