Изпълнителят на хита Кекс“ не уточнява какво му се е

...
Изпълнителят на хита Кекс“ не уточнява какво му се е
Коментари Харесай

Психотерапевт спасил Папи Ханс

Изпълнителят на шлагера „ Кекс “ не прецизира какво му се е случило, само че твърди, че най-силно потърпевшо „ менталното му здраве “. Колеги на Па-пито допускат, че артистът има поради и физическата, и психическата изтощеност и паниката по какъв начин ще се одобряват новите му части. След като публиката бе привикнала на едно по-фриволно звучене, в последния албум поп звездата заложи на по-минорна тоналност. Тогава самият Папи Ханс показа за депресивните си настроения, провокирани главно от краткотрайната му раздяла с неговото гадже - красивата актриса и моделка Сара Драгулева.

Малко след излизането на клипа към едно от частите в албума, „ взел здравето му “, хитовият реализатор показа, че фотосите са били правени на морето при пъклен мраз и е цяло знамение, че не се е поболял тежко. Но не се разминало без помощ от психотерапевт, който му оказал помощ доста, довери още Папи Ханс. „ Това беше тежък интервал за мен, по тази причина песните са тъжни. Нещата със Сара бяха на кантар. Реших да потегли на терапия и това се оказа доста положително решение. Във връзките съм гола вода. Вината ми е, че държах да имам вниманието на всички. По някакъв метод съм я пренебрегвал “, самообвинява се артистът.
Реклама
Той е претърпял доста тежко и загубата на татко си - професорът в СУ и прочут преводач от британски Владимир Трендафилов, който си отиде от най-коварното заболяване. „ Имахме тежка връзка с татко ми, помня главно гърба му. Той не можеше да комуникира с деца, непрекъснато беше ангажиран. Не е бил подготвен да бъде татко. Но в това време доста негови възпитаници са ми казвали, че са го чувствали като татко. Чак след 20-ата ми година започнахме да приказваме повече. Въпреки всичко съм му признателен и му прощавам “, повдигна завесата над фамилната кухня хитовият артист.

Все отново Папи Ханс посрещна навършването на Христовата възраст оня ден с позитивно персонално салдо и с преценката, че е сбъднал фантазиите си. Докато единствено преди няколко месеца той бе податлив да има вяра, че, животът му е нула на нула “, в този момент се оказва, че е още веднъж мощен с помощта на обичта и поддръжката на най-близките му хора - майка му Кристин Димитрова, известна писателка и преводачка, и обичаната му Сара. Тялото му също възстановило кондицията си след дългите обиколки на яхта през лятото и плажуването в Гърция с гаджето му и техни общи другари. „ Ти си едно от най-смислените неща, които са се случвали на горката ни страна “, поздрави го с празника му неговата годеница.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР